Повнотекстовий пошук
Пошуковий запит: (<.>A=Міклашевська Ю$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. |
Міклашевська Ю. Законодавче регулювання виробництва та обігу харчових продуктів для спортсменів [Електронний ресурс] / Ю. Міклашевська, О. Хробатенко // Товари і ринки. - 2012. - № 2. - С. 39-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2012_2_7 Проаналізовано чинну систему регулювання виробництва та обігу продуктів харчування для спортсменів в Україні та країнах Європейського Союзу. Розглянуто заплановані зміни до європейського законодавства щодо харчових продуктів спеціального дієтичного призначення та наслідків їх впровадження в Україні.
| 2. |
Притульська Н. В. Огляд тенденцій світового ринку харчових продуктів для спортсменів і перспективи його розвитку в Україні [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, О. В. Хробатенко, Ю. Б. Міклашевська // Товарознавство та інновації. - 2012. - Вип. 4. - С. 186-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tti_2012_4_31
| 3. |
Притульська Н. В. Вплив інгредієнтного складу на структурно-механічні властивості драглеподібних продуктів для спортсменів [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, Т. В. Бровенко, Ю. Б. Міклашевська // Харчова наука і технологія. - 2015. - № 1. - С. 12-17. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khnit_2015_1_4
| 4. |
Притульська Н. В. Дослідження споживних властивостей драглеподібних харчових продуктів для спортсменів [Електронний ресурс] / Н. В. Притульська, Ю. Б. Міклашевська // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5(11)__5 Досліджено споживні властивості драглеподібних харчових продуктів (ДПХП) для спортсменів. Охарактеризовано сенсорні профілі продуктів, визначено структурно-механічні властивості, вміст вологи та активну кислотність. Встановлено якісний склад вуглеводів, вміст макроелементів і вітамінів, розраховано енергетичну цінність ДПХП для спортсменів.
| 5. |
Хробатенко О. В. Товарознавче оцінювання якості томатних соків [Електронний ресурс] / О. В. Хробатенко, Ю. Б. Міклашевська, Д. С. Івченко // Вісник Львівського торговельно-економічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 17. - С. 111-115. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vlteu_2016_17_21
|
|
|